Onderwijsronde van Vlaanderen

onderwijsronde

Midden januari legde deze Vlaamse Regering de laatste hand aan de langverwachte hervorming van ons onderwijs. Een hervorming die behoudt wat goed is en bijstuurt waar nodig. En laat dat nu net de kracht van Verandering zijn!

Vandaag liggen alle elementen op tafel om ons onderwijs aan de Europese en zelfs aan de wereldtop te houden. En dat voor elke leerling, in elke studierichting. Koen Daniëls, onze onderwijsspecialist in het Vlaams Parlement, komt deze belangrijke hervorming én de standpunten van de N-VA over onderwijs toelichten.

Daarbij gaat het allerminst om eenrichtingsverkeer: Koen Daniëls gaat graag de dialoog aan en verschaft duidelijke antwoorden op al uw vragen. Hij wil ook horen wat er leeft: bij leerkrachten, directies, ouders, leerlingen en iedereen die onderwijs belangrijk vindt.

De Onderwijsronde van Vlaanderen houdt halt op volgende data en locaties:

De toegang is gratis.

De N-VA wil blijven investeren in hoogstaand onderwijs in Vlaanderen. Blijf op de hoogte van onze initiatieven en abonneer u op onze elektronische onderwijsnieuwsbrief. Een eenvoudig mailtje naar onderwijsbrief [at] n-va.be volstaat.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is