Ontdek het N-VA-verhaal nu ook in podcastvorm. Hier vind je de verschillende podcastreeksen die we lanceerden. Abonneer je via jouw favoriete podcastapp: SpotifyGoogle Podcasts of Apple Podcasts.

Studio Vlaanderen: tweewekelijkse podcast zet de politieke puntjes op de i

De N-VA lanceert met Studio Vlaanderen een tweewekelijkse podcast waarin gastheer Joost Houtman de politieke puntjes op de i zet.

In de rubriek ‘Op de agenda’ gaat Joost in gesprek met een N-VA-parlementslid over de actualiteit van de voorbije en de komende week. In ‘Te land, ter zee en in de lucht’ strijken we neer in de Dorpsstraat voor een babbel met een lokale burgemeester. We sluiten de podcast telkens af met een expertenbabbel met twee specialisten die een thema uitdiepen. 

‘20 jaar N-VA’: een unieke kijk op een unieke partij in 8 afleveringen

De N-VA lanceerde op 13 oktober, de dag van haar 20ste verjaardag, een eigen podcastreeks: ‘20 jaar N-VA’. In acht afleveringen vertellen N-VA’ers van voor en achter de schermen hoe zij de mijlpalen in onze twintigjarige geschiedenis beleefden. Aan de hand van feiten, herinneringen en bij momenten hallucinante anekdotes geven zij een unieke kijk op het bijzondere traject dat de N-VA op 20 jaar tijd aflegde.