De N-VA lanceert met Studio Vlaanderen een tweewekelijkse podcast waarin gastheer Joost Houtman de politieke puntjes op de i zet.

In de rubriek ‘Op de agenda’ gaat Joost in gesprek met een N-VA-parlementslid over de actualiteit van de voorbije en de komende week. In ‘Te land, ter zee en in de lucht’ strijken we neer in de Dorpsstraat voor een babbel met een lokale burgemeester. We sluiten de podcast telkens af met een expertenbabbel met twee specialisten die een thema uitdiepen. 

Aflevering #02 (27 september 2022)

In de tweede aflevering van onze podcast overschouwen we de politieke actualiteit met Kamerlid Theo Francken. Burgemeester van Zemst Veerle Geerinckx geeft in ‘Te land, ter zee en in de lucht’ een inkijk in de lokale politiek. En in de expertenbabbel staan klimaat en innovatie centraal. Aan het woord zijn Kamerlid Anneleen Van Bossuyt en moleculair bioloog Dirk Inzé.

Audio file

Aflevering #01 (13 september 2022)

In de rubriek 'Op de agenda' duiken we in de politieke actualiteit met Kamerlid en energie-expert Bert Wollants. We polsen wat er speelt op het lokale niveau met Rik Kriekels, burgemeester van Diepenbeek in 'Te land, ter zee en in de lucht'. En in onze expertenbabbel laten we Vlaams minister Ben Weyts en Vlaams Parlementslid Koen Daniëls aan het woord over de stand van zaken in het Vlaamse onderwijs.

Audio file