Persberichten Maaike De Vreese

De N-VA-parlementsleden en –ministers werken hard, zeer hard. Zowel in het Vlaams, federaal, Brussels als Europees parlement komen ze keer op keer met goede voorstellen en stellen ze misstanden aan de kaak.

Wil je weten hoe de N-VA haar stem liet horen in een dossier dat jou interesseert? Snuffel dan zeker eens door de persberichten van onze mandatarissen. Je kan handig zoeken door een woord in te geven in het zoekveld.

Je kan persberichten ook automatisch in je mailbox ontvangen. Vul gewoon dit formulier in en je blijft altijd op de hoogte van thema’s die je interesseren.
De N-VA verstuurt bovendien iedere vrijdag een wekelijkse nieuwsbrief. Vul het formulier helemaal rechts onderaan de pagina in, als je je hierop wil abonneren.

22 oktober 2019, over deze onderwerpen: Migratie, Asiel, Politie, Justitie

Christoph D’Haese en Theo Francken dienen een nieuw voorstel in om inklimming in vrachtwagens door transitmigranten te bestraffen. Ze willen de nodige hefbomen aan justitie en politie aanreiken om krachtdadig te kunnen optreden bij een brexit. Nog steeds veel te veel illegale transitmigranten …

Abonneer je op onze persberichten

Ben je al ingeschreven en wil je de periodiciteit veranderen? Dat kan hier.