De partij stuurt vijf N-VA-teams naar de ‘langste fietstocht van Vlaanderen’. Zo engageren we ons om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de wetenschappelijke strijd tegen kanker.

Onder meer Vlaams minister Ben Weyts, federaal minister Johan Van Overtveldt en parlementsleden Andries Gryffroy en Axel Ronse zijn nu al volop aan het trainen, samen met tientallen enthousiaste N-VA-medewerkers.

Vlaams Parlementslid Jan Van Esbroeck, die zelf kanker overwon, is opnieuw peter van de actie. "In zekere zin ben ik het levende bewijs dat verder onderzoek naar kanker zinvol en noodzakelijk is. Al was het maar omdat verschillende vrienden en collega’s intussen ook door die vreselijke ziekte zijn getroffen. Liefst een op de drie Vlamingen wordt tijdens zijn of haar leven op een of andere wijze met de ziekte geconfronteerd. Daar moeten we zo snel mogelijk een antwoord op vinden."

Dankzij jouw steun!

We veilden alweer enkele unieke activiteiten met of bezittingen van bekende N-VA-gezichten. Bedankt voor uw steun!

Ook jij kan dit initiatief steunen. Je kan zelf rechtstreeks een gift doen op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 (BIC-code: KREDBEBB). Belangrijk: vergeet in de ruimte voor de mededeling zeker het N-VA-actienummer ‘170-043-275 + GIFT’ niet te vermelden (Opgelet: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).