Drieu Godefridi is een Waalse ondernemer en academicus. Als centrumrechtse, conservatieve opiniemaker pleit hij al jaren voor een Waalse N-VA.

Godefridi is klaar om het N-VA-verhaal in Wallonië aan de man te brengen: Het socialisme heeft Wallonië tijdens de voorbije vijftig jaar economisch en financieel tot bij de afgrond gebracht. Het is hoog tijd om de wurggreep van de PS op Wallonië te doorbreken en opnieuw productiviteit, ondernemerschap en welvaart te omarmen.

Partijvoorzitter Bart De Wever ziet opportuniteiten in Wallonië: De Waalse centrumrechtse kiezer kon tot voor kort op geen enkele manier zijn ongenoegen over het federale, linkse wanbeleid laten blijken. Met een stem op de N-VA kan dat nu wel.

Kamerlid Theo Francken besluit: Ook over de taalgrens willen heel wat mensen een strenger migratiebeleid, een zeker energiebeleid, meer loon voor werken en minder belastingen. Met Drieu Godefridi hebben we de juiste man gevonden om die kiezers te bereiken. Ik ben heel blij dat iemand van zijn kaliber het gezicht van onze campagne in Wallonië wil worden.