Nele Hiers

De N-VA maakt er al sinds de oprichting een erezaak van om haar leden en sympathisanten goed te informeren. Als teamcoördinator Communicatie leidt Nele sinds 2009 deze gevarieerde informatiestroom in goede banen. 

De puntjes op de i

Nele vergewist zich ervan dat haar team de Vlamingen perfect op de hoogte houdt met kwaliteitsvolle huis-aan-huisbladen, websites, sociale media en nieuwsbrieven. Folders, brochures, advertenties, affiches: niets ontsnapt aan haar strenge maar rechtvaardige oog. 

Daarbij zet Nele steeds de puntjes op de i. Hoewel de teksten vaak onder grote tijdsdruk worden geschreven en er strikte deadlines zijn, ontsnapt geen tangconstructie aan haar aandacht en kan geen dt-fout op medelijden rekenen.

Ook de eindredactie van LEO, het ledenmagazine van de N-VA, neemt Nele voor haar rekening. Ze zit de redactieraad voor en stelt interessante ideeën voor artikels voor. Dat je elke maand weer een informatief en onderhoudend ledenmagazine in je brievenbus vindt, heb je dus aan Nele te danken.

Bij verkiezingen ontwikkelt ze mee de campagnes en beraadslaagt ze samen met de directie en het communicatiebureau over de slogans en beelden waarmee de N-VA de kiezer wil overtuigen. 

Gebeten door de reismicrobe

Nele leidt aan het ongeneeslijke FOMO-syndroom (fear of missing out), ook al heeft ze te weinig vrije tijd om zich daar écht zorgen over te maken. Reizen is haar grote passie, met een voorkeur voor de weidse natuur en berglandschappen. Diep vanbinnen is ze dan ook groen (al kiest ze in het stemhokje natuurlijk een andere kleur). 

Liefst van al zou Nele elke dag wat ‘shrimp on the barbie’ gooien in Australië, het land waaraan ze haar hart heeft verloren. Helaas woont ze voorlopig nog in de Vlaamse ‘outback’, ook wel bekend onder de naam Schiplaken.