Nathan De Strycker

Ombudsman

Begin maart 2021 startte Nathan De Strycker (°1996) als ombudsman op het partijsecretariaat van de N-VA. De ombudsdienst beantwoordt alle schriftelijke en telefonisch publieksvragen over de standpunten van de N-VA en is steeds bereikbaar via info [at] n-va.be en, tijdens kantooruren op het nummer 02 219 49 30.

Nathan studeerde in 2019 af als politieke wetenschapper aan de Universiteit Antwerpen. Voor zijn masterproef bestudeerde hij het Instagramgebruik van Vlaamse toppolitici tijdens de laatste Vlaamse en federale verkiezingen. Als politicoloog is hij van kinds af aan gepassioneerd door de nationale politiek en volgt hij de politieke actualiteit op de voet.

Lokaal engagement

Nathan is lokaal zeer actief: in 2017 werd hij lid van de lokale N-VA-afdeling Schelle. Tijdens de lokale verkiezingen van 2018 kwam Nathan voor het eerst op als jongste kandidaat van N-VA Schelle. Nu is hij de communicatie- en socialemediaverantwoordelijke bij zijn lokale afdeling.

Gepassioneerd schaker

In zijn vrije tijd is Nathan een gepassioneerd schaker op Belgische hoogste niveau. Vakanties zijn dan ook meestal gericht op het spelen van schaaktoernooien. Met de overgebleven tijd ontdekt hij graag nieuwe culturen en streken. Daarnaast zal je Nathan in het weekend vaak terugvinden op zijn koersfiets langs één van de mooie Vlaamse wegen.