Marleen Van der Borgt

Personeelsverantwoordelijke

Marleen begon in 2009 als online communicatiemedewerker op het partijsecretariaat. Ze was onder andere verantwoordelijk voor de nationale website, de wekelijkse nieuwsbrief en het opvolgen van online projecten.

Na de verkiezingen van 2014 verliet Marleen de collega’s van team communicatie om Viviane Steppe, de personeelsverantwoordelijke, bij te staan bij het personeelsbeleid. Sindsdien volgt ze sollicitaties en aanwervingen op en staat ze de medewerkers van de N-VA bij met raad en daad rond opleidingen. Haar communicatieve vaardigheden gebruikt ze voluit om de N-VA als moderne en aantrekkelijke werkgever op de kaart te zetten.

In 2017 volgt ze Viviane Steppe op als personeelsverantwoordelijke en wordt ze verantwoordelijk voor het verder uitwerken van een professioneel personeelsbeleid in de ganse organisatie. Ze geeft advies aan de directie over alle personeelsgebonden onderwerpen en optimaliseert de HR-projecten en -processen waar nodig. Ze beoogt een optimale samenwerking met de kabinetten en fracties en wil alle medewerkers motiveren en stimuleren door een beleid uit te werken waar de mens achter de professional altijd op de eerste plaats komt.

Marleen is optimistisch en open van geest met een heerlijk gevoel voor humor. Ze groeide op in Brussel, maar woont met haar man en twee kinderen in Landen.