Alexandra Van Hecke

Een politieke partij kan het zich niet veroorloven een dag verlof te nemen. Dat is de basisfilosofie van Alexandra Van Hecke. Elke werkdag (en vaak zelfs in het weekend) zorgt ze ervoor dat de digitale communicatie van de N-VA vlekkeloos gebeurt.

Digitale duizendpoot

De nationale website is Alexandra’s belangrijkste speelterrein. Zij beheert alle informatie die online komt en zorgt ervoor dat de bezoeker nooit meer dan een muisklik verwijderd is van een interessant nieuwsbericht, een kersvers partijstandpunt of een informatief filmpje. De belangrijkste N-VA-weetjes van de week bundelt ze iedere vrijdag in de nieuwsbrief, die duizenden N-VA-vrienden (en –vijanden) gretig lezen.

Architect van de online communicatie

Alexandra heeft een broertje dood aan het status-quo. Daarom zet ze haar schouders onder nieuwe, innovatieve online projecten, die onze partij nog beter op de kaart zetten, of dat nu gaat over markante websites voor het groeiende aantal N-VA-parlementsleden of over nieuwsberichten op maat voor de internationale pers.

Alexandra zet zich dag en nacht in voor de N-VA, maar vindt steeds troost in een warme chocomelk met de collega’s. Als geboren en getogen Oosterzelenaar maakt ze vanuit haar huidige thuisbasis in de Antwerpse Kempen ook graag tijd vrij om de ballroom op te zoeken voor een dansje. Maar voor deze bachelor in de architectuur is het niet verwonderlijk dat ze vooral graag meebouwt aan het succes van de N-VA.