Persberichten Paul Cordy

De N-VA-parlementsleden en –ministers werken hard, zeer hard. Zowel in het Vlaams, federaal, Brussels als Europees parlement komen ze keer op keer met goede voorstellen en stellen ze misstanden aan de kaak.

Wil je weten hoe de N-VA haar stem liet horen in een dossier dat jou interesseert? Snuffel dan zeker eens door de persberichten van onze mandatarissen. Je kan handig zoeken door een woord in te geven in het zoekveld.

Je kan persberichten ook automatisch in je mailbox ontvangen. Vul gewoon dit formulier in en je blijft altijd op de hoogte van thema’s die je interesseren.
De N-VA verstuurt bovendien iedere vrijdag een wekelijkse nieuwsbrief. Vul het formulier helemaal rechts onderaan de pagina in, als je je hierop wil abonneren.

9 september 2016, over deze onderwerpen: Politiek

Paul Van Miert en Jos Lantmeeters gaan commissies voorzitten, Axel Ronse volgt beleidsdomein Werk. De opvolging van Vlaams Parlementslid Jan Hofkens door Paul Cordy heeft ook gevolgen voor de N-VA-werking in de parlementaire commissies. Paul Van Miert wordt na Jan Hofkens de nieuwe voorzitter in …

Abonneer je op onze persberichten

Ben je al ingeschreven en wil je de periodiciteit veranderen? Dat kan hier.