Persberichten Joy Donné

De N-VA-parlementsleden en –ministers werken hard, zeer hard. Zowel in het Vlaams, federaal, Brussels als Europees parlement komen ze keer op keer met goede voorstellen en stellen ze misstanden aan de kaak.

Wil je weten hoe de N-VA haar stem liet horen in een dossier dat jou interesseert? Snuffel dan zeker eens door de persberichten van onze mandatarissen. Je kan handig zoeken door een woord in te geven in het zoekveld.

Je kan persberichten ook automatisch in je mailbox ontvangen. Vul gewoon dit formulier in en je blijft altijd op de hoogte van thema’s die je interesseren.
De N-VA verstuurt bovendien iedere vrijdag een wekelijkse nieuwsbrief. Vul het formulier helemaal rechts onderaan de pagina in, als je je hierop wil abonneren.

4 december 2019, over deze onderwerpen: Federale begroting, Veiligheid, Politie

Om ervoor te zorgen dat de capaciteit bij de politie op peil blijft en de veiligheid en de openbare orde gehandhaafd kunnen blijven worden, dient Kamerlid Joy Donné vandaag in de commissie Financiën van de Kamer een amendement in op de begroting van de voorlopige twaalfden voor de maanden januari, …

9 oktober 2019, over deze onderwerpen: Federale begroting

De federale begroting ontspoort! De regering in lopende zaken moet de kosten in de hand houden door de met de N-VA gemaakte afspraken na te leven. “Helaas respecteert de restregering de democratische spelregels niet, zij let niet op de winkel, maar voert actief een lakser beleid”, klaagt …

Abonneer je op onze persberichten

Ben je al ingeschreven en wil je de periodiciteit veranderen? Dat kan hier.