Persberichten Allessia Claes

De N-VA-parlementsleden en –ministers werken hard, zeer hard. Zowel in het Vlaams, federaal, Brussels als Europees parlement komen ze keer op keer met goede voorstellen en stellen ze misstanden aan de kaak.

Wil je weten hoe de N-VA haar stem liet horen in een dossier dat jou interesseert? Snuffel dan zeker eens door de persberichten van onze mandatarissen. Je kan handig zoeken door een woord in te geven in het zoekveld.

Je kan persberichten ook automatisch in je mailbox ontvangen. Vul gewoon dit formulier in en je blijft altijd op de hoogte van thema’s die je interesseren.
De N-VA verstuurt bovendien iedere vrijdag een wekelijkse nieuwsbrief. Vul het formulier helemaal rechts onderaan de pagina in, als je je hierop wil abonneren.

12 januari 2020, over deze onderwerpen: Werken, Werk zoeken en werkloosheid

In de eerste 9 maanden van 2019 noteerde de VDAB 15.283 dienstencheques vacatures. Dit blijkt uit een parlementaire vraag van Vlaams Volksvertegenwoordiger Allessia Claes. “Meer dan 98 procent van deze vacatures betreft vacatures voor schoonmaak- en onderhoudspersoneel. En slechts 55 procent …

1 december 2019, over deze onderwerpen: Dierenwelzijn

In 2018 nam de Inspectie Dierenwelzijn bij 2.247 controles 3.186 dieren in beslag. De controles gebeurden onder meer bij circussen, erkende dierenkwekerijen, bij particulieren en in maneges. Dit blijkt uit een parlementaire vraag van Vlaams Parlementslid die Allessia Claes stelde aan Vlaams …

Abonneer je op onze persberichten

Ben je al ingeschreven en wil je de periodiciteit veranderen? Dat kan hier.