Video: Vlaanderen toont warm hart voor Music for Life

Door N-VA op 23 december 2017, over deze onderwerpen: N-VA, Music For Life
mfl 2017

Vlaanderen is een warme gemeenschap. Dat blijkt nogmaals na de massale steun die u de voorbije weken gaf aan de N-VA-acties voor de Warmste Week van Studio Brussel. In de aanloop naar Kerstmis haalden lokale afdelingen in heel Vlaanderen zo maar eventjes 51.735,17 euro op voor het goede doel. Een record.

Het was dan ook met een stralende glimlach dat parlementsleden Kristien Van Vaerenbergh, Elke Sleurs, Sofie Joosen en Karolien Grosemans een grote cheque mochten afgeven aan StuBru-presentatrice Linde Merckpoel op Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. “Er ging de vorige weken geen kerstmarkt voorbij zonder dat je er onze chocoladestokjes voor het goede doel kon kopen”, zegt Elke Sleurs. “Samen met tal van originele acties van de N-VA-afdelingen levert dat een prachtig bedrag op.”

De opbrengst gaat naar de vzw’s Hartekamp en Zonnebloemen. Hartekamp organiseert zomerkampen, weekends en uitstappen voor kinderen die dagelijks medische zorgen nodig hebben. Zonnebloemblaadjes is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap door hen een onvergetelijk zomerkamp te bezorgen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is