Recordbedrag voor Kom op tegen Kanker

Door N-VA op 18 mei 2017, over deze onderwerpen: De N-VA komt op tegen kanker!
hartje met handen

Ook dit jaar organiseerde de N-VA opnieuw een grote internetveiling ten voordele van Kom op tegen Kanker. Maar liefst 51 mandatarissen boden een activiteit aan. Bij het afsluiten van de veiling op 18 mei stond de teller op bijna 26.000 euro: dat is zo’n 10.000 euro meer dan vorig jaar én dus ook meteen goed voor een nieuw recordbedrag. “Onze dank gaat uit naar iedereen die een bod uitbracht en van deze veiling opnieuw een succes maakte”, zegt partijvoorzitter Bart De Wever.

Dat de Vlaming een bourgondiër is, blijkt ook uit de veiling van dit jaar. De persoon die dit jaar het meeste geld neertelde, mag al beginnen watertanden. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en zijn chef-kok serveren een viergangenmenu bij de winnaar thuis.

Het tweede hoogste bedrag werd dan weer neergeteld voor een klim naar de adelaar op het Antwerpse stadhuis met burgemeester Bart De Wever. Hoogtevrees is hier geen optie.

Vlaams minister Philippe Muyters eindigt op een meer dan verdienstelijke derde plaats en mag stilaan plaatsnemen achter het fornuis om zijn vermaarde paella te bereiden.

En we blijven in culinaire sferen vertoeven, want ook Kamerlid Koen Metsu, die op een vierde plaats strandt, belooft het beste in zichzelf naar boven te halen met een workshop rond cocktails en foodpairing.

Een bezoek aan het windmolenpark op zee met onze energiespecialisten Bert Wollants en Andries Gryffroy vervolledigt de top vijf.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is