N-VA zamelt 9.425 euro in voor Kom op tegen Kanker

Door N-VA op 16 mei 2021, over deze onderwerpen: De N-VA komt op tegen kanker!
Kom op tegen Kanker

De N-VA zamelde 9.425 euro in voor Kom op tegen Kanker. Het grootste deel van dat bedrag is tijdens het hemelvaartweekend bijeengefietst door het N-VA-peloton. Naar goede gewoonte nam de N-VA opnieuw deel aan de 1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker. Verspreid over alle Vlaamse provincies klommen 16 N-VA-groepjes in het zadel. Onder meer Ben Weyts, Assita Kanko, Karl Vanlouwe en Andries Gryffroy fietsten mee. N-VA Stad Antwerpen nam deel met een eigen ploeg.

Romeins T-shirt van Bart De Wever ging vlot over de toonbank

Ook de verkoop van het door Bart De Wever ontworpen T-shirt met Romeins opschrift bracht een aardig bedrag op. Naar aanleiding van zijn deelname aan de Container Cup ontwierp onze partijvoorzitter een T-shirt met daarin enkele motiverende woorden in zijn favoriete dode taal: Citius-Altius-Fortius (sneller-hoger-sterker).

Corona of geen corona: ernstige ziektes mogen we niet uit het oog verliezen

De N-VA draagt al jaren haar steentje bij aan de strijd tegen kanker. Met reden. De voorbije maanden trok de Stichting tegen Kanker aan de alarmbel. Veel mensen die zich niet lekker voelen, laten zich niet onderzoeken in het ziekenhuis uit angst corona op te lopen. En het gebrek aan perspectief tijdens corona leidt bij tal van kankerpatiënten tot een verminderde vechtlust. Reden te meer dus om ernstige ziektes zoals kanker niet uit het oog te verliezen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is