N-VA-mandatarissen veilen zichzelf voor Kom op tegen Kanker

Door N-VA op 21 april 2016, over deze onderwerpen: N-VA, De N-VA komt op tegen kanker!
Kom op tegen Kanker

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker kan al enkele jaren rekenen op heel wat steun van de N-VA. Ook dit jaar vaardigt de partij vier teams af om mee te fietsen en zo minstens 20.000 euro in te zamelen.  De opbrengst van de vierdaagse fietstocht tijdens het Hemelvaartweekend gaat integraal naar de wetenschappelijke strijd tegen kanker.

Dit jaar kruipen onder andere op de fiets: de ministers Johan Van Overtveldt en Ben Weyts en de parlementsleden Marius Meremans, Jan Van Esbroeck, Andries Gryffroy en Miranda Van Eetvelde. En niet te vergeten: heel wat N-VA-medewerkers. Alle informatie over de deelname van de N-VA aan de 1000 km vind je op www.n-va.be/kotk2016.

Bieden kan tot 30 april

Om het sponsorgeld voor onze fietsers in te zamelen, doet de N-VA ook dit jaar een beroep op haar Vlaamse en federale mandatarissen. Die veilen tussen 20 april en 30 april vooral zichzelf: zo kan je bieden op een voetbalpartij met Theo Francken, een zeiltocht met Steven Vandeput, de tuinkabouter van Bart De Wever of een rondleiding in het parlement door Jan Peumans. Bekijk het volledige overzicht op www.n-va.be/veiling2016.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is