#Helfies in actie: veiling Kom op tegen Kanker brengt 14.307 euro op

Door N-VA op 4 mei 2015, over deze onderwerpen: N-VA, De N-VA komt op tegen kanker!
#Helfies in actie: veiling Kom op tegen Kanker brengt 14.307 euro op

In het kader van haar voorjaarscampagne organiseerde de N-VA ook een grote internetveiling ten voordele van Kom op tegen Kanker. Bijna zeventig N-VA-mandatarissen boden een voorwerp of activiteit te koop aan. Bij het afsluiten van de veiling op zondagavond 3 mei stond er meer dan 14.000 euro op de teller.

“Onze dank gaat uit naar de vele #Helfies die een bod uitbrachten en ook van deze #Helfie-actie ten voordele van het kankeronderzoek een doorslaand succes maakten”, zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever. Samen met een zestigtal N-VA-collega’s liep hij als Antwerps burgemeester eerder al een mooi bedrag voor een ander goed doel bij elkaar op de ‘Antwerp 10 Miles’. “De komende weken zitten er nog een pak meer #Helfie-acties aan te komen: stuk voor stuk opportuniteiten voor mensen van binnen én buiten onze partij om op een positieve manier bij te dragen aan de Vooruitgang”, aldus De Wever. Klik hier voor meer details over die acties voor Vooruitgang.

Enkele uitschieters

De geveilde activiteit die het meest opleverde was een strandvoetbalwedstrijd in Oostende met staatssecretaris Theo Francken en profvoetballer Bjorn Ruytinx, gevolgd door een etentje in het favoriete restaurant van de spits van KV Oostende. Ook de gesigneerde, uitvergrote P-magazinecover van Zuhal Demir, door het Kamerlid persoonlijk overhandigd tijdens een gezellig etentje, ging voor een mooi bedrag onder de hamer. Het derde hoogste bedrag werd neergeteld voor een uitstapje naar het pretpark Bobbejaanland met Kamerlid Yoleen Van Camp. Een privévlucht over Antwerpen met Vlaams minister Ben Weyts en een cocktailworkshop met bijpassende hapjes door Kamerlid Koen Metsu vervolledigen de top vijf.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is