De N-VA wenst u een gelukkig 2020

Door N-VA op 19 december 2019, over deze onderwerpen: N-VA
Kerstbeeld 2019

Alle mandatarissen, bestuursleden en medewerkers van de N-VA wensen u en uw familie prettige eindejaarsfeesten toe. Moge 2020 u veel geluk en een goede gezondheid bieden. Geniet van deze warme momenten in het gezelschap van familie en vrienden. En hou het veilig, want Vlaanderen heeft u nodig in 2020.

Waar Vlamingen voor kiezen

Voor onszelf wensen we een federale regering die doet waarvoor wij, Vlamingen, hebben gekozen. Of, liever nog, de eerste concrete stappen naar Confederalisme Willen we iets structureel veranderen, dan moeten we de structuren veranderen. Confederalisme is de structurele verandering die dit land nodig heeft. Confederalisme heeft als uitgangspunt dat Vlaanderen en Wallonië eigenaar zijn van alle bevoegdheden. Ze oefenen die zelf uit maar kunnen ook samen beslissen om sommige bevoegdheden samen te beheren op het confederale niveau, in hun beider belang. Zo wordt de logica volledig omgedraaid. In plaats van bevoegdheden over te dragen van het federale niveau naar Vlaanderen en Wallonië, kunnen bevoegdheden worden overgedragen naar het confederale niveau. Gedwongen samenwerking wordt vervangen door vrijwillige samenwerking. Moeten wordt willen. Afbreken van bovenaf wordt opbouwen van onderuit. Confederalisme is dus samen beslissen wat we samen willen doen.Hoe de N-VA het confederalisme concreet vorm wil geven, leest u in de definitieve tekst van het VVV-congres. confederalisme . We rekenen op uw steun om dat mee waar te maken.

Kom naar ons nieuwjaarsfeest

Op zaterdag 11 januari verzamelt de N-VA in de Nekkerhal om 2020 feestelijk op gang te trappen. U bent van harte welkom.

Eventjes de zweep eraf

Op het partijsecretariaat leggen we er eventjes de zweep af. We zijn gesloten van woensdag 25 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2019. Op donderdag 2 januari staan we weer helemaal paraat.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is