Bart De Wever wil N-VA ook volgende drie jaar leiden

Door Bart De Wever op 16 oktober 2017, over deze onderwerpen: N-VA
Bart De Wever

Bart De Wever is de enige kandidaat om zichzelf op te volgen als N-VA-voorzitter. Als de ruim 40.000 leden hem begin volgende maand het vertrouwen geven, begint hij op 18 november aan een vijfde termijn. “Ik wil de N-VA opnieuw naar succes leiden bij de verkiezingen van 2018 en 2019”, zegt De Wever.

Een sterke N-VA in een sterk Vlaanderen

De N-VA legde sinds 2004 – de start van De Wevers voorzitterschap – een lange weg af. Van een kleine partij groeide de N-VA uit tot de leidende politieke formatie van het land en dé volkspartij van Vlaanderen. “Maar het werk is nog niet af en Vlaanderen is nog niet af”, stelt Bart De Wever. “De N-VA timmert keihard aan de weg om van Vlaanderen een vrije, veilige en welvarende thuis te maken. Een Vlaanderen dat zijn eigen weg zelf kan kiezen. Hoe sterker de N-VA is, hoe sterker Vlaanderen is. De verandering mag niet stilvallen.”

Alle N-VA-leden ontvangen op 6 november een uitnodiging om hun stem uit te brengen, per brief of via de partijwebsite. Zij kunnen nog tot 13 november voor De Wever stemmen of zich onthouden. Op de partijraad van 18 november wordt de uitslag bekendgemaakt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is