Video: 13.000 Vlamingen genieten van zonovergoten N-VA-familiedag

Door N-VA op 17 september 2018, over deze onderwerpen: N-VA
Familiedag Plopsaland De Panne

De jaarlijkse familiedag van de N-VA was weer een groot succes. Liefst 13.000 partijleden en hun familie zakten af naar een zonovergoten Plopsaland in De Panne. De massale opkomst bewijst dat de N-VA nog altijd dé volkspartij van Vlaanderen is.

Veel gele truitjes gisteren in Plopsaland. Allemaal goedgezinde Vlamingen die graag tonen dat ze lid zijn van de N-VA-familie. Onder een warme nazomerzon genoten liefst 13.000 N-VA-familieleden van de vele attracties en van de aanstekelijke optredens van Bumba en K3. Het plezier was zelfs zo groot dat het park een uur langer open bleef dan eerst voorzien.

Wie wij zijn

Tussendoor mocht voorzitter Bart De Wever ook iets zeggen. In zijn toespraak riep Bart De Wever alle partijleden op aan iedereen te vertellen waar de N-VA voor staat: “Een Vlaanderen waar iedereen geëmancipeerd wordt tot een bewuste burger die streeft naar vrijheid en gelijkheid. Zonder onderscheid van kleur, geaardheid, geslacht of geloof.” Ook brak hij nog eens een lans voor kwaliteitsvol onderwijs, dat hij de voorkamer van de Res Publica noemt. De link naar de integrale toespraak staat onderaan dit bericht.

Herbeleef de N-VA-familiedag

Blader door het leuke fotoalbum op onze Facebookpagina.
Bekijk de speech van Bart De Wever of lees hem hier na.
Bekijk de sfeerreportage.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is