1000 km voor Kom op tegen Kanker

Door N-VA op 9 maart 2015, over deze onderwerpen: De N-VA komt op tegen kanker!
1000 km voor Kom op tegen Kanker

Als echte gemeenschapspartij voelt de N-VA zich nauw verbonden met iedere Vlaming die direct of indirect door kanker is getroffen. Het is niet onze stijl om bij de pakken te blijven zitten. Dus binden we graag mee de strijd aan tegen die slopende, verraderlijke ziekte.

De N-VA steunt daarom ook dit jaar ten volle de ‘1000 km van Kom op tegen Kanker’, die plaatsvindt in het lange hemelvaartsweekend. En onze steun blijft groeien, net zoals het N-VA-peloton.

Vier teams

Dit jaar sponsort de N-VA liefst vier teams die elk vier maal 250 kilometer zullen fietsen. En daar zitten enkele prominenten bij, zoals Vlaams minister Ben Weyts en federaal minister Johan Van Overtveldt. Uit de parlementsbanken springen Marius Meremans, Renate Hufkens, Andries Gryffoy, Bert Maertens, Jan Vercammen, Peter Wouters en Jan Van Esbroeck op de fiets. Jan Van Esbroeck, die twee jaar geleden zelf kanker overwon, is de peter van de N-VA-teams. De rest van het N-VA-peloton bestaat uit medewerkers van de partij, onder wie enkelen die al voor de vierde keer deelnemen.

De persoonlijke getuigenis van Jan Van Esbroeck lees je hier. Daar vind je ook het verhaal van Liselore Fuchs, parlementair medewerker voor de N-VA, die al voor de tweede keer meerijdt.

Hoe steunen?

Ook u kan dit initiatief steunen. Maak uw gift rechtstreeks over aan ‘Kom op tegen Kanker’ op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 (BIC-code: KREDBEBB). Belangrijk: vermeld in de ruimte voor de mededeling zeker het N-VA-actienummer ‘170-043-275 + gift’! De N-VA en haar mandatarissen danken u voor uw steun!

Steun Kom op tegen Kanker vanuit een ander perspectief

Een ritje achterop de moto met Axel Ronse? Vanuit de VIP-lounge met Pol Van Den Driessche kijken naar een wedstrijd van Cercle Brugge? Een diner in het Vlaams Parlement met Jan Peumans? Een introductie Vlaamse Gebarentaal met Helga Stevens? Of liever een geleid bezoek met Grete Remen aan Damhert, waar onder andere wormenburgers worden gemaakt?

Dit en veel meer kan allemaal om Kom op tegen Kanker te steunen. Hou deze pagina vanaf 23 april extra in de gaten!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is