Boeken

De politici van de N-VA kruipen af en toe in de pen. Als N-VA-lid kan u de volgende boeken aankopen aan een voordeelprijs. 

Continent zonder grens

Continent zonder grens vertelt u alles wat u moet weten over de migratiecrisis.

Bestel het boek via doorbraak.be. Bent u lid van de N-VA? Dan vindt u in het Nieuw-Vlaams Magazine van september 2018 uw kortingscode terug.

 

 

 

Naar boven

 

Honderd keer Vlaanderen

Vlaams Parlementslid Karim Van Overmeire, Jong N-VA-voorzitter Tomas Roggeman en Aalstenaar Maarten Vanderbeke schreven ‘Honderd keer Vlaanderen’: honderd straffe verhalen over Vlaanderen en de Vlamingen.

Bestel het boek via doorbraak.be. Bent u lid van de N-VA? Dan vindt u in het Nieuw-Vlaams Magazine van juni 2018 uw kortingscode terug.

 

 

 

Naar boven

 

Lof der Gezondheid

‘Voorschrift voor een zieke gezondheidszorg’, is het derde deel van de trilogie ‘Lof Der Gezondheid’, na ‘Diagnose van een terminaal Belgisch Beleid’ en ‘Van apologie naar utopie’. In dit derde deel geeft arts en Europarlementslid Louis Ide de recepten voor een kwalitatieve gezondheidszorg die betaalbaar is voor de patiënt en waar het aangenaam is om in te werken voor de zorgverstrekker.

 

Bestel het boek bij Uitgeverij Lannoo Groep.

 

 

Naar boven

Een zuil van zelfbediening

Wat tegenwoordig bekend staat als het ARCO-schandaal begon met de onthullingen van N-VA-Kamerlid Peter Dedecker, over de financiële wanpraktijken van het ACW. Dedecker kwam in het oog van de storm terecht. Uit oprechte verontwaardiging en woede schreef Peter daarop ‘Een zuil van zelfbediening’. “Omdat enkel de geschiedenis de ware verantwoordelijkheid van dit debacle kan blootleggen.”

 

www.n-va.be/nieuws/een-zuil-van-zelfbediening 

 

 

 

Naar boven

België, land zonder grens

België, land zonder grensJong, oud, allochtoon, autochtoon, Vlaming of Waal: iedereen vindt dat er in ons land de voorbije jaren te veel migranten bij kwamen. Hoe is het ooit zover kunnen komen? Waar liggen de grootste uitdagingen? En vooral, hoe kunnen we de ommekeer inzetten? Sarah Smeyers (N-VA-Kamerlid) en Theo Francken (nu staatssecretaris van Asiel en Migratie) proberen in dit boek antwoorden te bieden.

 

Als lid van de N-VA krijgt u korting als u het boek bestelt bij Davidsfonds Uitgeverij via verkoop [at] davidsfonds.be.

 

 

 

Naar boven

Werkbare waarden

Werkbare waarden bundelt de columns die sinds 2009 verschenen in De Standaard en een aantal niet eerder gepubliceerde essays. In dit vervolg op Het Kostbare Weefsel blijft maar al te duidelijk hoezeer en hoe graag Bart De Wever aanzet tot nadenken, ideeën op de korrel neemt en alles graag in een breed historisch perspectief plaatst. Tom Naegels schreef het voorwoord.

 

Als lid van de N-VA krijgt u korting als u het boek bestelt bij Uitgeverij Pelckmans via klantendienst [at] pelckmans.be.

 

 

 

Naar boven

Het kostbare weefsel

Vijf jaar lang schreef Bart De Wever columns in De Standaard en daarna De Morgen. Als geen ander probeerde hij het maatschappelijk debat in Vlaanderen open te breken. Hij gaat daarbij geen maatschappelijk thema uit de weg. Maar vooral richt hij zijn pijlen op de kroonjuwelen van de linkse kerk: het debat over normen en waarden, burgerschap in een multiculturele omgeving en de relatie tussen identiteit en democratie.

 

Als lid van de N-VA krijgt u korting als u het boek bestelt bij Uitgeverij Pelckmans via klantendienst [at] pelckmans.be.

 

 

 

Naar boven