Wafelbak N-VA Wijnegem: Wij bakken er iets van!

11 maart 2018 - 14:00

Al vijf keren hebben jullie met meer dan 100 mensen de sneeuw en koude getrotseerd om onze gratis pannenkoeken of wafels te komen proeven. We voelden ons thuis tussen alle gelijkgezinde en Vlaamsgezinde vrienden. We keuvelden over de plannen met Wijnegem.

We hebben opnieuw gekozen voor wafels! Gebakken door onze burgemeester. Politiek is duidelijk niet het enige waar hij goed in is, hij bakt er iets van!

We kozen ook voor een latere datum met minder kans op sneeuw en hopelijk warmer weer: op zondag 11 maart 2018, in de lentemaand!

Ook dan hebben we heel wat stof om over te praten: 5 jaar bestuur in Wijnegem met al vele veranderingen, het verkiezingsjaar, de toekomstplannen, de Vlaamse en nationale regeringen, of over het weer… Het maakt niet uit, als we tussendoor maar niet vergeten te smullen!!

We starten om 14 uur en ronden af omstreeks 17 uur. Plaats van het gebeuren is de grote zaal ‘Het Lazaret’ achter het gemeenschapscentrum ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199. We hebben er een grote N-VA - tent staan, je kan er niet naast kijken.

We zien jullie graag dan!

Adres: 

'Het Lazaret' (grote zaal achteraan in de tuin van: )

GC 't Gasthuis,

Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem