Voetbalschandalen - De Waarheid (48e aperitiefgesprek)

9 december 2018 - 11:00 tot 13:00

De Belgische voetbalwereld daverde op zijn grondvesten. Berichten over circuits van zwart geld, onethisch hoge vergoedingen, exuberante transferbedragen en de daarbij horende commissielonen, matchfixing en corrupte scheidsrechters beheersten in oktober het nationale nieuws. Maar de vulkaan is niet gedoofd, hij rommelt ondergronds voorts en nieuwe erupties zullen niet lang op zich laten wachten.

Paul Bistiaux
Paul Bistiaux, advocaat, vrederechter, gewaardeerd columnist bij de Gazet Van Antwerpen en bij het grote publiek bekend als secretaris van The Great Old (R. Antwerp F.C. 92-15), komt getuigen over zijn ervaringen als clubleider en de  interessante voorstellen waarmee hij geconfronteerd werd.

Louis De Vries
Louis De Vries, erkend voetbalmakelaar met een UEFA-licensie, de ex-manager van  Antwerp en Germinal Beerschot, die ook zijn sporen verdiend heeft in de muziekbusiness (Ferre Grignard, Middle Of The Road, Raymond Van Het Groenewoud), zal haarfijn uitleggen hoe het transfersysteem in elkaar zit en verduidelijken wie er – van nonkel pastoor in Nigeria tot de trainers en voorzitters van onze clubs- zijn zakken wagenwijd open houdt om de rondvliegende zilverlingen op te vangen.

Komt dat horen en zien, en verbaast u. Net zoals wij.

Gratis inkom - iedereen welkom

Adres: 

Kasteel van Brasschaat
Gemeentepark 5
2930 Brasschaat