Vlaamse kermis met Breughelfestijn

19 september 2021 - 14:00 tot 19:00

N-VA Mechelen nodigt u graag uit op haar Vlaamse kermis met aansluitend een Breughelfestijn in het Dorpshuis van Hombeek.

 

Onze Vlaamse kermis bestaat uit vier reuzespelen, met onder andere een grote vier op een rij! Uiteraard mogen enkele volkssporten niet ontbreken, denk maar aan de sjoelbak en touwtrekken! Wat denken jullie van een wedstrijdje touwtrekken tegen onze bestuursleden?

 

Vanaf 17u kunt u aan tafel gaan. Op onze menu: balletjes met krieken, zwarte en/of witte pensen met appelmoes, boerenbrood met ofwel platte kaas en radijs ofwel met kop en mosterd, mini-kaasplankje met Vlaamse kazen en we voorzien ook een vegetarisch alternatief met vegetarische worsten en falafelballetjes.

 

Praktische informatie:

- Kinderen jonger dan 12 jaar betalen €12, iedereen vanaf 12 jaar en ouder betaalt €18.

- Op voorhand inschrijven is verplicht (zo kunnen wij zeker voldoende eten voorzien voor iedereen). Schrijf u in via mechelen [at] n-va.be, met vermelding van uw naam en hoeveel kinderen + volwassenen u inschrijft.

- Het totale bedrag kan u storten op onze rekening: BE82 9731 3222 4168 met vermelding van uw naam. U kan ter plaatse betalen.

- En u bent natuurlijk ook van harte welkom zonder een maaltijd te nuttigen!

 

Tot dan!

 

Adres: 

Leibeekstraat 2, 2811 Hombeek