Vlaams Feest N-VA Diepenbeek

11 juli 2019 - 16:30

Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook dit jaar de Vlaamse Feestdag goed gevierd in Diepenbeek.

 

Wat staat er die dag allemaal op het programma? Jullie zijn welkom vanaf 16.30 uur. Voor de allerkleinsten voorzien we springkastelen, grime en zoveel meer. De ouders en grootouders kunnen terwijl genieten van een live optreden van The Party Table Band en The Evergreens. Van 17 tot 20 uur kunnen jullie vervolgens genieten van een overheerlijke BBQ met een streepje live muziek op de achtergrond. Nadien is het de tijd om de dansbenen boven te halen. Eerst zal Clochard Deluxe het beste van zichzelf geven en de dansvloer warm maken voor Domino. Een topavond gegarandeerd!

Wat kost dit? Wil je genieten van de BBQ en de vele optredens, dan kost een ticket 20 euro. Heb je vooral interesse in de optredens maar niet in de BBQ? Geen probleem, een party ticket kost 10 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het gratis. Let wel, om een juiste inschatting van het aantal aanwezigen te maken, hebben ook zij een ticket nodig. Bestel dus ook een ticket voor hen.

Hoe mijn plaats op dit topevent verzilveren? Contacteer gerust een bestuurslid naar keuze of stuur een mail naar onze secretaris op nancy.kwanten [at] n-va.be.

Graag tot dan!

Adres: 

OC Rooierheide

Rooierheidestraat 100/Patersplein

3590 Diepenbeek