Tafelen met Peter De Roover

15 maart 2020 - 10:00

Met Peter De Roover haalt onze afdeling samen met N-VA Oudenburg opnieuw een politieke topper van formaat naar Oudenburg. Na een loopbaan als leerkracht en een jarenlang engagement binnen de Vlaamse Beweging zette hij in 2014 de stap naar de partijpolitiek. Vandaag is hij fractievoorzitter voor de N-VA in de Kamer, waar hij ontelbare debatten extra kleur geeft met zijn scherpzinnige tussenkomsten.

Om 10.30 uur spreekt Peter De Roover u toe. De toegang tot de voordracht is gratis, u hoeft hier niet voor in te schrijven. Na de voordracht kan u genieten van kip met frietjes en groenten voor slechts 15 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts 7 euro. 

Schrijf u tot zondag 8 maart in voor het eetfestijn via veerle.vandenauweele [at] n-va.be. Uw inschrijving is definitief na uw betaling op rekeningnummer BE38 8601 1486 6772 met vermelding van uw naam en aantal personen.

Iedereen welkom! Afspraak in de Sint-Arnolduszaal naast het Romeins Archeologisch Museum in Oudenburg. Meer details volgen later.

Adres: 

Sint-Arnolduszaal
Marktstraat 1
8460 Oudenburg