Slotmeeting campagne

13 oktober 2018 - 10:00 tot 12:00

Op zaterdag 13 oktober verzamelt de N-VA voor een verkiezingsmeeting in Antwerpen. Alle N-VA-leden zijn van harte welkom. In de Koningin Elizabethzaal sluiten we samen onze campagne af voor de gemeenteraadsverkiezingen en tonen we Vlaanderen dat de N-VA klaar is voor 14 oktober.

Veilig thuis in een welvarend Vlaanderen. Rond die slogan hebben onze afdelingen de afgelopen maanden een sterke campagne gevoerd. De slogan vormt ook de gele lijn door de slotmeeting. Kopstukken Jan Jambon, Theo Francken en Anneleen Van Bossuyt staan nog eens stil bij onze kernwaarden uit de campagne: Veilig, Verantwoord, Vlaams. Het volledige programma vindt u hieronder.

Mis het niet. Schrijf vandaag nog in want de plaatsen zijn beperkt.

 

Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 13 oktober van 10.30 tot 12 uur (welkom vanaf 10 uur)
  • zoo Antwerpen
    Waar: Koningin Elizabethzaal - Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen
  • Inschrijven: de slotmeeting is enkel toegankelijk voor N-VA-leden. Zij kunnen inschrijven via het ledenportaal. Je kan meteen ook andere N-VA-leden inschrijven. Problemen bij de inschrijving? Contacteer ons via leden [at] n-va.be.
  • Kinderopvang: Er is vanaf 10 uur opvang voor kinderen van 3 tot 16 jaar. Zij maken een kort uitstapje naar de Zoo. Ook hier is op voorhand inschrijven noodzakelijk.
  • Afsluiten met een bezoekje aan de Zoo? Dat kan! Na de slotmeeting kan je aan het N-VA-onthaal aan verminderd groepstarief je tickets kopen.

 

Bart De Wever
Programma

10.00 uur: verwelkoming

10.30 uur: Welkom door ondervoorzitter Cieltje Van Achter
                  Geert Bourgeois over de provincieraadsverkiezingen

10.45 uur: Veilig thuis in een welvarend Vlaanderen met Jan Jambon, Theo Francken en Anneleen Van Bossuyt

11.30 uur: Slottoespraak door voorzitter Bart De Wever

12 uur: Einde