Op de koffie met... Ben Weyts (digitaal!)

13 februari 2021 - 14:30

Sinds 2014 houdt N-VA Ronse een atypisch nieuwjaarsfeest: geen zoveelste receptie met lauwe cava en slappe hapjes, maar wel een gezellig samenzijn met verse koffie en heerlijk gebak. Onze ‘Op de koffie’ is een echt begrip geworden.

Onze gastspreker van dit jaar zal niemand minder zijn dan Vlaams Onderwijsminister Ben Weyts. De coronacrisis heeft de nieuwe minister meteen op de proef gesteld: preteaching en afstandsonderwijs zijn begrippen geworden. Wordt dat de didactiek van de toekomst? 

Update 08/01/2021: de huidige coronamaatregelen laten niet toe om grote manifestaties te organiseren. Daarom veranderen we het concept naar een digitale 'Op de koffie'. Minister Ben Weyts zal via ZOOM zijn presentatie geven. We zullen ervoor zorgen dat het een interactieve activiteit wordt. U zal dus uw vragen aan de minister kunnen stellen. Om praktische redenen is het verplicht om u op voorhand in te schrijven. U zult namelijk een gepersonaliseerde uitnodiging krijgen om onze 'Op de koffie' te kunnen volgen. Inschrijven kan op ronse.n-va.be/weyts

 

 

Adres: 

Digitale activiteit