Op de koffie met... Ben Weyts

13 februari 2021 - 14:30

Sinds 2014 houdt N-VA Ronse een atypisch nieuwjaarsfeest: geen zoveelste receptie met lauwe cava en slappe hapjes, maar wel een gezellig samenzijn met verse koffie en heerlijk gebak. Onze ‘Op de koffie’ is een echt begrip geworden.

Onze gastspreker van dit jaar zal niemand minder zijn dan Vlaams Onderwijsminister Ben Weyts. De coronacrisis heeft de nieuwe minister meteen op de proef gesteld: preteaching en afstandsonderwijs zijn begrippen geworden. Wordt dat de didactiek van de toekomst? Kom op zaterdag 13 februari 2021 om 14.30 uur naar onze ‘Op de koffie’ in Hotel Remington (Joseph Ferrantstraat 10, 9600 Ronse) en stel zelf al uw vragen aan de minister.

Niemand heeft een glazen bol en dus kunnen ook wij niet voorspellen hoe het coronavirus zich verder zal ontwikkelen. Toch kijken we positief naar 2021 en hopen op het allerbeste. Daarom kondigen we nu – onder voorbehoud – onze ‘Op de koffie’ aan. Schrijf je nu al in en blijf op de hoogte. Als we het concept moeten aanpassen, zullen we meteen contact met u opnemen.

Inschrijven kan op: ronse.n-va.be/Weyts 

 

Adres: 

Hotel Remington, Joseph Ferrantstraat 10, 9600 Ronse