Nieuwjaarsreceptie N-VA Leuven met Matthias Diependaele

9 januari 2020 - 19:30

N-VA Leuven heft het glas op het nieuwe jaar en nodigt leden en sympathisanten uit voor haar nieuwjaarsreceptie


Het bestuur van N-VA Leuven nodigt jullie van harte uit voor onze feestelijke nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2020. Vrienden, familie en partners: leden en sympathisanten zijn allemaal welkom. Geniet van een hapje, een drankje en onze boeiende gastsprekers. Lorin Parys heet ons welkom en brengt ons zijn verhaal over de regeringsonderhandelingen waarbij hij, als nationaal ondervoorzitter N-VA, nauw bij betrokken is. Daarnaast is Matthias Diependaele, Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed, onze gast. Als gewezen fractieleider van N-VA in het Vlaams Parlement en huidig Vlaams Minister zal hij zijn politieke ervaringen met ons delen en zijn visie geven op de politieke actualiteit. 

 

Datum

Donderdag 9 januari 2020 om 19u30

 

Programma

  • 19u30:  Onthaal
  • 20u00:  Verwelkoming door Lorin Parys, fractieleider N-VA Leuven, Vlaams parlementslid en ondervoorzitter N-VA
  • 20u30:  Matthias Diependaele over zijn ervaring als voormalig fractieleider in het Vlaams Parlement en huidig N-VA-Minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed
  • 21u15:  Slotwoord door Katrien Houtmeyers, Leuvens gemeenteraadslid en federaal parlementslid voor N-VA

 

Inschrijven

Deelnemen kan gratis, wij vragen wel om per deelnemer en ten laatste 2 dagen voor het evenement in te schrijven op: https://leuven.afdelingen.n-va.be/nieuwjaarsreceptie-n-va-leuven-202.

 

Parking en toegang zaal

Parkeren kan achter het stadion, toegang via de Kardinaal Mercierlaan. Vanop de parking kan je rechtsom langs het stadion lopen naar de ingang aan de kant van de Tervuursevest.

 

Adres: 

OHL-stadion King Power @ Den Dreef - Kardinaal Mercierlaan 46 - 3001 Heverlee