Nieuwjaarsfeest 2020

11 januari 2020 - 19:30

Samen met duizenden leden zet de N-VA 2020 feestelijk in op zaterdag 11 januari vanaf 19.30 uur. Ook dit keer doen we dat in De Nekkerhal in Mechelen. Ook voorzitter Bart De Wever en de andere toppers zijn er van de partij.

Je mag rekenen op dezelfde succesformule als de voorbije jaren:

  • We ontvangen je met het traditionele glaasje bubbels en de nieuwjaarstoespraak van Bart De Wever.
  • Vorig jaar opende Zuhal Demir als verrassings-dj de dansvloer. Benieuwd naar wie er dit jaar zijn of haar favoriete nummers mag uitkiezen?
  • De uren swingen voorbij met DJ Destin. Hou je het liever bij een drankje en een praatje? In de gezellige lounge is het rustig vertoeven. Net als vorige jaren voorzien we een grote cocktailbar!
  • Tik je graag een blijvend aandenken op de kop? Dan kan je op de foto met de N-VA-kopstukken. Of neem je eigen N-VA-foto aan een van de flitspalen.

Bereikbaarheid

Kom je met de trein?

Via het station van Mechelen
Neem bus 2 en stap af aan de halte Bleekstraat. Van daaruit is het nog 1 km wandelen tot aan de Nekkerhal. Je kan ook bus 1 nemen en afstappen aan de halte Weidestraat. Van daar is het eveneens een kwartiertje wandelen tot aan de Nekkerhal.
Via station Mechelen Nekkerspoel
De Nekkerhal ligt op een wandelafstand van een kleine 15 minuten.

Kom je met de wagen?

Vergeet dan Bob niet! Je vindt de Nekkerhal aan de Plattebeekstraat 1 in Mechelen. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parking van De Nekkerhal zelf.

Kom je met de N-VA-bus?

Verschillende N-VA-afdelingen en arrondissementen leggen een of meerdere bussen in. Ontdek hier alle opstapplaatsen.

Responsible young drivers

De Responsible young drivers staan paraat met alcoholtesters.

Overnachten in Mechelen?

Op www.visitmechelen.be vind je een overzicht van de hotels en gastenkamers in Mechelen. Tussen 19 uur en 3 uur kan je gebruikmaken van de gratis pendelbus tussen de Veemarkt (centrum Mechelen) en De Nekkerhal. Let op: deze taxi’s zijn aangeduid met een groot N-VA-logo.