Nieuwjaarsevenement met Valerie Van Peel - Digitaal!

5 februari 2021 - 20:00

N-VA Kalmthout nodigt leden en sympathisanten van harte uit voor een nieuwjaarsevenement met Valerie Van Peel.

2020 was anders voor ons allemaal. Toch wensen wij jullie prettige kerstdagen en boven alles een veilig en gezond 2021. Onze nieuwjaarsreceptie is een traditie die we je in 2021 niet willen onthouden, ook al moeten wij deze iets anders aanpakken.

Dit jaar organiseren wij ons nieuwjaarsevenement volledig digitaal. Houd alvast vrijdag 5 februari om 20 uur vrij in je agenda. We hebben het genoegen om Valerie Van Peel, federaal parlementslid voor N-VA, (digitaal) te ontvangen. Zij zal terugblikken op het afgelopen politiek uitdagend jaar. Ze geeft haar mening over de Vivaldi-regering en zal ons enkele dossiers toelichten die haar nauw aan het hart liggen.

Wij kijken er in ieder geval naar uit en hopen dat jij er ook bij kan zijn.


Datum

Vrijdag 5 februari 2021 vanaf 20u stipt


Inschrijven

Deelnemen kan gratis, wij vragen wel om per deelnemer en ten laatste 2 dagen voor het evenement in te schrijven op: kalmthout [at] n-va.be

Deelnemers die zich tijdig inschrijven (vóór vrijdag 29 januari) ontvangen een flesje wijn van ons aan huis. Vergeet dus zeker niet uw adres te vermelden bij het inschrijven. Op deze manier proberen we toch het receptiegevoel tot bij u thuis te brengen en kunnen we samen het glas heffen op een gezond en prettig 2021.

Wie inschrijft zal enkele uren voor het evenement een e-mail ontvangen met een link om deel te nemen.