Neem met N-VA Stad Antwerpen deel aan de Antwerp Pride 2018

11 augustus 2018 - 14:00

Traditiegetrouw vindt in Antwerpen de 'Antwerp Pride' plaats in augustus. Met trots kunnen we dit het grootste holebi-evenement in Vlaanderen noemen! En het wordt een heuse feesteditie vol culturele en ludieke evenementen die heel Antwerpen samenbrengt in één groot, kleurrijk volksfeest.

Daarom nemen we op zaterdag 11 augustus opnieuw deel aan deze grootse parade langs de Scheldekaaien. Dit jaar ruilen we onze traditionele gocarts in voor een leuke vrachtwagen met dj en heel wat randanimatie. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de sfeerreportage vanop de N-VA-wagen tijdens de Brusselse pride.

We verzamelen vanaf 13 uur aan de Vlaamse Kaai tussen de Scheldestraat en de Waterpoort. De parade start om 14 uur. Feest u graag mee op de vrachtwagen? Stuur dan snel een e-mail naar martijn.vanesbroeck [at] n-va.be want de plaatsen zijn beperkt. U stapt liever mee naast de vrachtwagen? Dan bent u uiteraard van harte welkom om mee te wandelen in de parade.

Als grootste politieke familie in Antwerpen mag onze deelname niet niet onopgemerkt voorbijgaan.

Voor N-VA Antwerpen is de Antwerp Pride een uitgelezen kans om aan Vlaanderen en de wereld te tonen hoeveel belang wij aan dit thema hechten. Tegelijk benadrukken we dat we de vervolging en discriminatie van holebi's waar dan ook in de wereld onaanvaardbaar vinden.