N-VA viert één jaar Vooruitgang met mega-verjaardagsfeest

30 mei 2015 - 10:30 tot 18:00

Een jaar na de grote verkiezingsoverwinning van de N-VA nodigen we jou en jouw familie met veel plezier uit om ‘Eén jaar Vooruitgang’ te vieren. En om, samen met ons, de Motor van Vooruitgang dat extra duwtje te geven. Want het beleid van de Vlaamse en de federale regering begint zijn vruchten af te werpen. Na jaren van stilstand wordt werken weer lonend en groeit het vertrouwen in de economie. Iedereen draagt zijn steentje bij, zodat iedereen er ook op kan vooruitgaan. En daar klinken we op!

Je bent op zaterdag 30 mei van harte welkom vanaf 10.30 uur in het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. Een half uurtje later barst het feest al los met een niet te missen muziekoptreden van Band 4 Kids voor de allerkleinste én (iets) minder kleine gasten. Om 12 uur houdt N-VA-voorzitter Bart De Wever een feestelijke toespraak. En even later kan je smullen aan de verschillende eetstandjes op de evenementenweide.

We klinken op de vooruitgang

In de namiddag is er doorlopend kinderanimatie met springkastelen en grime, houden we sportieve en vriendschappelijke wedstrijden tussen tientallen afdelingsploegen, kunnen groot en klein genieten van een portie avontuurlijk plezier en is er ruimte zat om samen gezellig te klinken op de vooruitgang. Mis ook het spetterende optreden van de Soulbrothers om 16 uur niet!

Het volledige programma van onze familiedag, met alle praktische details, vind je hier.

Maak het ons én jezelf gemakkelijk en schrijf je meteen in via het ledenportaal: http://mijn.n-va.be/inschrijven-familiedag-boom. Problemen bij inschrijving? Contacteer ons via leden [at] n-va.be of 02 219 49 30.