N-VA Sint-Gillis-Waas Nieuwjaarsontbijt

24 februari 2019 - 09:30


     

   

Beste N-VA-lid en sympathisanten van Sint-Gillis-Waas, Meerdonk, De Klinge en Sint-Pauwels

Graag nodigen wij u, uw familie en vrienden uit op het vijfde

NIEUWJAARSONTBIJT van N-VA Sint-Gillis-Waas, 

aansluitend op de bestuursverkiezingen.

Dit vindt plaats op zondag 24 februari 2019 in de zaal van de bibliotheek, Kerkstraat 67 in Sint-Gillis-Waas. Voor het ontbijt bent u vanaf 9u30 welkom.  De bestuursverkiezingen starten om 8u30, waar leden hun stem kunnen uitbrengen over wie het nieuwe bestuur zal vormen.

Voor wie in Sint-Gillis-Waas of deelgemeente woont én lid is van N-VA is dit ontbijt zoals elk jaar inbegrepen en het lidgeld en dus GRATIS! Hernieuw uw lidmaatschap zeker nog voordien (of ter plekke) of maak uw huisgenoten ook lid.

Het is onnodig te zeggen dat 2018 voor onze partij een belangrijk jaar is geweest en 2019 belangrijk zal worden.  Kom kennis maken met uw nieuwe gemeenteraadsleden, mandatarissen en bestuur.  Graag geven we u nog wat achtergrond bij de voorbije verkiezingen. In 2019 blijven wij ons kritisch oppositiewerk verderzetten. Want in Sint-Gillis-Waas en zijn deelgemeenten is er nog heel wat ruimte voor verbeterende verandering. 

PS 1. Graag uiterlijk op 18 februari laten weten met hoeveel volwassenen en kinderen u aanwezig zal zijn, liefst via e-post annick.sturms [at] n-va.be of briefje Raymond Smetstraat 29 in Sint-Gillis-Waas. Om te vermijden dat we veel overschot hebben, zien we u ook graag verschijnen. 

 

PS 2. U mag buren, vrienden, familie, mensen uit andere gemeenten, ... gerust meebrengen : als ze in Sint-Gillis-Waas wonen én lid zijn of worden van N-VA (12,5 € hoofdlid, 5 € -30 jaar of 2,5 € als bijlid) is het inbegrepen in het lidmaatschap en dus gratis.  In alle andere gevallen betalen +12-jarigen slechts 8 euro per persoon voor een a volonté ontbijt met bubbels.  Dranken nadien zijn omwille van de sperperiode aan zeer democratische tarieven.

Ook via digitale weg zijn we 7/7 en 24/24 te volgen :

 


 

 

 

Adres: 

Annick Sturms
Raymond Smetstraat 29
Sint-Gillis-Waas

annick.sturms [at] n-va.be