N-VA Sint-Gillis-Waas jaarlijks ontbijt Zondag 28 januari 2018

28 januari 2018 - 09:30


         Beste sympathisant, 

Graag nodigen wij u, uw familie en vrienden uit op het vierde

NIEUWJAARSONTBIJT van N-VA Sint-Gillis-Waas .

Dit vindt plaats op zondag 28 januari 2018 in de zaal van de bibliotheek, Kerkstraat 67 in Sint-Gillis-Waas. Vanaf 9u30 bent u welkom.  Ruime parkeerplaats vlak voor de deur.

Voor wie in Sint-Gillis-Waas of deelgemeente woont én lid is van N-VA is dit GRATIS! In alle andere gevallen betalen +12-jarigen slechts 8 euro per persoon voor een a volonté ontbijt met bubbels.

  • TIP : Hernieuw uw lidmaatschap zeker nog voordien.  U kan dit ook terplekke doen én zelfs lid worden en alnsnog genieten van een gratis ontbijt als u in Sint-Gillis-Waas woont !

Het is onnodig te zeggen dat 2017 voor onze partij een belangrijk jaar is geweest.  Ook in onze lokale afdeling is er hard gewerkt door onze mandatarissen en bestuursleden zoals u in kranten, op TV en in ons huis-aan-huis blad kon zien. Ons Vlaams Parlementslid én lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen Koen Daniëls zal u graag toelichten hoe wij denken dat we het na oktober 2018 (nog) beter kunnen hebben. 
 
In 2018 blijven wij ons kritisch oppositiewerk verderzetten. Want in Sint-Gillis-Waas en zijn deelgemeenten is er nog heel wat ruimte voor verbeterende verandering.  Het gebrek aan onderhoud van wegen en grachten, de erbarmelijke staat van voetpaden, fietspaden en wegen wordt maar niet opgelost, terwijl de schuldenberg blijft stijgen. 

      Het voltallige bestuur zal u van harte welkom heten : 
Harry Caslo, Koen Daniëls, Nancy Van Nespen, François Fabry, Guido De Lille, Hans Burm, Tom Cool, Greta Poppe, Denis D’Hanis, Veerle Stuer, Linda Ruts, Danka De Wert, Marc De Meulenaere, Willy Van Goethem, Paul De Saegher, Annick Sturms, Lauren Van Guyse en Dirk Van Raemdonck.

  • PS 1 . Graag uiterlijk op 23 januari laten weten met hoeveel volwassenen en kinderen u aanwezig zal zijn, liefst via e-post francois.fabry [at] n-va.be of briefje Burg. Van Landeghemstraat 42 in Sint-Gillis-Waas. Om te vermijden dat we veel overschot hebben, zien we u ook graag verschijnen. 
  • PS 2. U mag buren, vrienden, familie, mensen uit andere gemeenten, ... gerust meebrengen : als ze in Sint-Gillis-Waas wonen én lid zijn of worden van N-VA (12,5 euro als lid of 2,5 euro als bijlid) is het GRATIS.  In alle andere gevallen betalen +12-jarigen slechts 8 euro per persoon voor een a volonté ontbijt met bubbels.

 

                            Ook via digitale weg zijn we 7/7 en 24/24 te volgen :

                            Website : http://sint-gillis-waas.n-va.be/

                            Facebook : N-VA Sint-Gillis-Waas

                            Twitter : @NVA_SGW