N-VA-familiedag in Planckendael

25 mei 2019 - 10:00

Alle N-VA-leden en hun familie zijn welkom op de N-VA-familiedag op zaterdag 25 mei in Planckendael. U bent welkom om samen met duizenden partijgenoten te komen genieten van dit prachtige dierenpark. De familiedag is tegelijkertijd de slotmeeting waarmee we onze campagne voor de verkiezingen van 26 mei afronden.

Traditiegetrouw wacht u een rijk gevuld programma. U kunt dansen op (beestig) aanstekelijke muziek en luisteren naar een toespraak van Bart De Wever. Voor onze welpjes voorzien we animatie. En uiteraard heeft u toegang tot de dierentuin. Het volledige programma vindt u hieronder.

Sluit samen met ons de campagne af, kom op 25 mei naar Planckendael en toon aan onze kiezers dat de N-VA er klaar voor is. Voor Vlaanderen. Voor Vooruitgang.

Programma

Doorlopend kinderanimatie met grime en springkastelen

  • 10.00 uur: Onthaal op de evenementenweide van Planckendael
  • 11.00 uur: Optreden van Band 4 kids met Ellen Dufour en Tom Olaerts. Zingen en swingen voor de welpjes en andere leeuwen op allemaal bekende liedjes!
  • 12.00 uur: Toespraak door Bart De Wever, algemeen voorzitter N-VA en kandidaat-minister-president van Vlaanderen
  • Vanaf 12.15 uur: een hapje eten, met keuze uit Vlaamse en exotische gerechten op de evenementenweide
  • 18.00 uur: Einde familiedag

Inschrijven

Schrijf tijdig in via het ledenportaal: https://mijn.n-va.be/familiedag/

Heeft u een geldig abonnement van de Antwerpse Zoo en Planckendael? Dan is de toegang gratis. Aan de andere bezoekers vragen we een kleine bijdrage van vijf euro voor wie jonger is dan 12. Wie ouder is dan 12 betaalt tien euro. Kinderen jonger dan 3 jaar betalen niets. U krijgt eet- en drankbonnen ter waarde van uw inschrijvingsbedrag.

Waar?

Planckendael bevindt zich aan de Leuvensesteenweg 582 in 2812 Muizen (Mechelen).

Wie met de trein komt, kan de gratis N-VA-pendeldienst (op vertoon van toegangsticket) gebruiken van het station van Mechelen naar Planckendael. Volg de pijlen naar de Planckendael Express (park & ride zone achterkant station). De pendeldienst is doorlopend beschikbaar, ook om terug te keren naar het station.

Komt u met de auto? Neem afrit 11 (Zemst) op de E19 tussen Antwerpen en Brussel en volg de wegwijzers naar Planckendael. Daar volgt u de aanwijzingen van de parkeerwachters. De autoparking is niet gratis, u betaalt 9 euro.

Verschillende N-VA-arrondissementen leggen een bus in. Alle details vindt u op www.n-va.be/familiedag-bussen