Lentewandeling

26 mei 2017 - 14:00

Elk jaar organiseren we op de vrijdag na Hemelvaartsdag onze lentewandeling. De winsten worden elk jaar weggeschonken aan een goed doel. Zo hebben we reeds de jeugdwerking van Sparta Wortegem en FC Petegem, het schoolke Ooike en de Memorial Pieter-Jan Leutenez, financieel een duwtje in de rug kunnen geven.

De wandeling was een initiatief van en werd elk jaar uitgestippeld door onze betreurde vriend en bestuurslid Roger Baert (overleden op 25 maart 2016). We houden ons er aan om de lentewandeling in de toekomst verder te blijven organiseren ter ere van Roger.

Graag nodigen we u hierbij uit op vrijdag 26 mei 2017. We vertrekken vanaf 14u aan het Kippenhof, Kasteelstraat 10. Tijdens de wandeling is er een tussenstop voorzien, waar iedereen kan genieten van een drankje. Daarna vertrekken we opnieuw naar het Kippenhof, waar de honger kan gestild worden met 2 gratis braadworsten voor de volwassenen en 1 voor de kinderen. Een gratis consumatie is ook voorzien. 

Dit jaar schenken we de winsten aan de ouderverenigingen van alle scholen van onze gemeente. Deelname kost € 10 voor volwassenen, € 5 voor de kinderen. Inschrijven kan via de bestuursleden.