Kaas- en bieravond 2019

7 december 2019 - 18:30

Beste N-VA-lid,

Op zaterdag 7 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse Sinterkaas-en-zwartebieravond. Ook dit jaar geniet u van heerlijke kazen en een lekker biertje in de feeërieke, historische kelder van Exspecto (Sint-Andrieskerk - Waaistraat). De deuren openen om 18.30 uur en om 19.00 uur kunt u aan tafel schuiven.

We serveren u een aperitief, drie proefglazen (15 cl) van de geselecteerde bieren en een prachtig kaasbuffet (met brood en de gebruikelijke garnituur, noten, fruit ...). Onze aanwezige mandatarissen geven u bovendien een stand van zaken over districts-, stads- en Vlaams niveau.

Voor deze gezellige avond betaalt u 20 euro per volwassene en 12 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar. Optioneel is er dessert (aan 2 euro) te verkrijgen. Wilt u graag een stukje verse appeltaart, geef dit dan duidelijk aan bij inschrijving. Inschrijven kan via deze link

Opgelet, uw inschrijving is pas definitief na betaling op het bankrekeningnummer BE70 9731 1273 2525 met vermelding van KB19 en de naam van de deelnemer(s).

Speciale wensen zoals een schotel met fijne vleeswaren of glutenvrij zijn op verzoek te verkrijgen.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van N-VA District Antwerpen

Adres: 

historische kelder 'Exspecto'

naast Sint-Andrieskerk Waaistraat

2000 Antwerpen