GESPREKSAVOND VLAANDEREN EN DE BREXIT

20 maart 2019 - 19:30

Sander Loones was enkele weken minister van defensie en ambtenarenzaken. Voorheen was hij Europees parlementslid en nationaal ondervoorzitter van N-VA. Als advocaat en onderzoeker aan de Universiteit van Leuven was hij specialist overheidsopdrachten en asiel- en migratierecht. Hij werkte jarenlang achter de politieke schermen, als coördinator van de studiedienst van de N-VA.

Sander Loones werd op 2 november 2018 voorgedragen als minister van Defensie en Ambtenarenzaken, als opvolger van partijgenoot Steven Vandeput, die burgemeester van Hasselt werd. Op 12 november 2018 legde hij de eed af als minister. Sander was dan de jongste minister in de regering. Hij vervulde die opdracht maar 28 dagen, want N-VA verliet de regering op 9 december, omdat die zich weigerde te scharen achter het VN-migratiepact.

Sander is afkomstig van garnalengemeente Koksijde-Oostduinkerke, aan onze prachtige Vlaamse kust. Hij is geboren in 1979, gehuwd met Ilse en vader van Suzanne (7 jaar), Tuur (6 jaar) en Cas (3 jaar).

Bij de federale verkiezingen van 26 mei 2019  is hij lijsttrekker in West-Vlaanderen.

Hij komt spreken over de politieke actualiteit.

 

Iedereen is welkom! TOEGANG GRATIS!

Adres: 

Zaal ‘Tjuf’ - Tieltsteenweg - Oostrozebeke