Gespreksavond met Wouter Patho: "De strijd tegen kinderarmoede"

6 februari 2018 - 20:00

Op 6 februari om 20 uur komt Wouter Patho, N-VA-delegatiemedewerker in het Europees Parlement, naar Wijnegem. Hij komt spreken over de strijd tegen kinderarmoede. Dit is nog steeds een actueel probleem en spijtig genoeg ook in Wijnegem!

Op 6 februari om 20 uur komt Wouter Patho, schepen en OCMW-voorzitter in Malle en politiek medewerker in de Europese N-VA-delegatie, ondervoorzitter van de Europese Vrije Alliantie Via de EVA-fractie (Europese Vrije Alliantie), opgericht in 1999, krijgen regionale partijen meer slagkracht om hun stem te laten horen in het Europees Parlement. Daar maakt de EVA vandaag deel uit van een grotere fractie met de Groenen. In 2004 werd de EVA ook als Europese politieke partij erkend. Die streeft naar maximale autonomie voor de volkeren en regio's in Europa. Zij verenigt zo’n 40 regionalistische of autonomistische partijen uit meer dan 10 lidstaten van de EU. Vandaag is de N-VA wel nog lid van de EVA-partij, maar niet langer vertegenwoordigd in de EVA-fractie binnen het Europees Parlement. Europese Vrije Alliantie en een sociale stem binnen N-VA, naar Wijnegem. Hij komt spreken over het volgende thema de strijd tegen kinderarmoede.

Dit is nog steeds en meer en meer een actueel probleem! Wat en hoe kunnen we daar iets aan doen, welke initiatieven kunnen we nemen?

Er zijn nog heel wat onopgeloste vragen...Hopelijk kan jij er bij zijn?

Deze avond gaat door in de conferentiezaal van GC 't Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem

Gratis toegang, we hopen je hierop de mogen verwelkomen!

Adres: 

Conferentiezaal,

GC 't Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem