Feest Van De Burgemeester 2017

21 april 2017 - 20:30


Op vrijdag 21 april om 20u30 vindt in de Foyer van de stadsschouwburg (Paul Snoeckstraat 1, Sint-Niklaas) het vierde Feest van de Burgemeester plaats, ten voordele van vzw Bijs. De opbrengsten van 2014, 2015 en 2016 (telkens ruim 2.000 euro) werden geschonken aan respectievelijk inloopcentrum Den Durpel , sociale kruidenier De Springplank en vzw Dagcentrum Sint-Niklaas. We rekenen op u om samen met ons ook van deze editie een succes te maken!
Dit jaar bieden wij u wederom – naast de gewone inkomkaarten van 10 euro – ook een exclusieve formule aan in de vorm van een Feesttafel, waar u 35 euro voor betaalt. Hiervoor krijgt u in de plaats: uw inkomkaart, een gereserveerde plaats aan een staande tafel, voorzien van een ruim assortiment aan hapjes – aangeboden door diverse Sint-Niklase horecazaken – en dranken. Wenst u een eigen tafel voor u en uw groep? Vanaf zes personen – met een maximum van tien personen – krijgt u uw eigen tafel aangeboden.
Het programma van de avond blijft vasthouden aan zijn vast formule: een verwelkoming door onze burgemeester, een optreden gevolgd door onze klassieke tombola en een stevig dansfeest onder begeleiding van onze huis-dj’s Helli & the Herminator.
Heeft u nog geen ticket voor het feest? Dan kan u altijd terecht bij een van onze bestuursleden of via mail bij maxime.callaert [at] n-va.be.
 

Adres: 

De Foyer

Paul Snoeckstraat 1

9100 Sint-Niklaas