Familiedag: natuurwandeling door Viersels gebroekt met aansluitend BBQ in openlucht

8 augustus 2021 - 11:00

We hebben u gemist! Het coronavirus heeft een serieuze impact gehad op ons dagelijks leven maar ook op de werking van onze afdeling in Zandhoven. Nu de situatie zich stilaan terug normaliseert, zijn we enorm enthousiast u te kunnen uitnodigen voor onze jaarlijkse familiedag op zondag 8 augustus in Viersel.

Onze N-VA-leden, sympathisanten en hun familie zijn welkom om samen met ons op ontdekkingstocht te gaan door het Viersels Gebroekt.
De Kleine Nete slingert door de Kempen en bepaalt het landschap van bloemrijke graslanden en ruigten, moerassen en broekbossen. Langs deze rivier liggen een aantal natuurparels, zoals het Viersels Gebroekt en de Steenbeemden. De vroegere vloeibeemden herbergen zeldzame dieren en planten van waterrijke gebieden. Het ideale decor voor een ontspannende natuurwandeling.
Na de wandeling nodigt N-VA Zandhoven u uit voor een ontspannende namiddag met uitgebreid BBQ-buffet in openlucht.

Programma
11.00 uur: ontvangst met drankje (adres: Veerstraat 118, Viersel).
11.30 uur: ontdekkingstocht door het Viersels Gebroekt onder leiding van een natuurgids.
13.00 uur: gezellig samen zijn met uitgebreid BBQ-buffet. Voor de kindjes is een trampoline, springkasteel en mogelijkheid tot zwemplezier voorzien.
17.00 uur: einde familiedag.

Kostprijs
De prijs voor volwassenen is € 22/pp en voor kinderen van 6 tot 12 jaar € 11/pp, kinderen jonger dan 6 jaar = gratis. Hierin is de natuurwandeling met gids, BBQ-buffet en drankje inbegrepen.

Inschrijven
Schrijf tijdig in via zandhoven [at] n-va.be met vermelding van uw naam en het aantal volwassenen en (eventueel) kinderen. Gelieve uiterlijk op 1 augustus te bevestigen en vooraf te betalen op het rekeningnummer BE96 9730 2809 8005.

Waar?
Vertrek- en eindpunt natuurwandeling, evenals BBQ-buffet: Veerstraat 118, 2240 Viersel.