Een onbezorgde oude dag

24 mei 2019 - 20:00

Hoe bereikbaar is de ‘onbezorgde oude dag’? Zal u later nog een pensioen hebben? Kan u wel in uw eigen huis blijven wonen? Het is normaal dat u zich deze vragen stelt na al de onheilspellende berichten van de voorbije jaren. Daarom vinden wij het tijd om enkele misverstanden uit de wereld te helpen! De N-VA-afdelingen van Galmaarden, Gooik, Herne, Pepingen en Bever slaan voor deze thema-avond de handen in elkaar.

Kamerlid Jan Spooren (vierde plaats Kamerlijst), pensioenspecialist van de N-VA en Vlaams Parlementslid Peter Persyn (eerste opvolger Kamerlijst), gespecialiseerd in ouderenzorg komen op vrijdag 24 mei 2019 naar Galmaarden. Zij zullen het hebben over de visie van de N-VA en u uitleggen waar onze partij voor staat. Na de uiteenzetting zal u een helder beeld kunnen vormen over de uitdagingen die zich stellen, de oplossingen die er zijn en de maatregelen die ondertussen al genomen zijn.

U bent welkom op vrijdag 24 mei 2019 om 20uur in het Baljuwhuis, Kammeersweg nr. 2, 1570 Galmaarden. Inkom is gratis en iedereen is welkom, ook niet-leden!

Kom zeker langs voor deze zeer boeiende uiteenzetting.

Adres: 

Kammeersweg 2 - 1570 Galmaarden