BBQ met zicht op 't Stad met Liesbeth Homans (25 juni)

25 juni 2017 - 12:00

N-VA district Antwerpen nodigt u en uw partner, vrienden en kennissen met plezier uit op haar jaarlijkse "Barbecue met zicht op ‘t Stad" op zondag 25 juni. Als gastspreker stellen we u ditmaal graag voor:

Liesbeth Homans, Vlaams viceminister-president en minister voor Binnenlands bestuur, Bestuurszaken, Inburgering Vlaanderen voert een inburgeringsbeleid. Dat is een begeleide en doelgericht gestuurde vorm van maatschappelijke integratie van mensen van vreemde afkomst. Bedoeling is de nieuwkomers een volwaardige plaats te geven in de samenleving door insluiting in plaats van uitsluiting. De inburgering, met onder meer taallessen en inburgeringscursussen, werd concreet door de deelname van de N-VA aan de Vlaamse regering sinds 2004 en de aanstelling van een minister van Inburgering. Inburgering en Integratie, Wonen, Gelijke Kansen, Armoedebestrijding en Sociale Economie

Zij zal het aperitief opluisteren met een boeiende uiteenzetting over inburgering & integratie en de erkenning van moskeeën.

Praktische info :

* Waar: Captain's Lounge, VVW-CLub, Beatrijslaan 27, 2050 Antwerpen (op Linkeroever vlak aan de Schelde met een prachtig uitzicht op de stad)

* Start: 12u met aperitief en gastspreker, aan tafel om 13u30

* Prijs: € 24,5 voor volwassenen, kinderen eten mee aan halve prijs

Inbegrepen in de prijs: aperitief, voorgerecht, buffet à volonté, drie stukken vlees per persoon en dessert. Uiteraard wordt er ook een vegetarisch alternatief voorzien. Bij inschrijving kan u hierover meer informatie krijgen.

Naast een kindermenu is er ook kinderanimatie voorzien met springkasteel.

Inschrijven kan tot en met woensdag 21 juni enkel en alleen door een mail te sturen naar onze organisatieverantwoordelijke, dirk.monballiu [at] n-va.be, of hem te bellen op 0475 86 50 00.