amusetoer om 10-jarig bestaan te vieren

10 oktober 2021 - 13:00

Op 10 oktober viert N-VA Wuustwezel haar tienjarig bestaan. En dat willen we uiteraard vieren. Met veel plezier nodigen wij u en uw familie, vrienden en kennissen uit om dit samen met ons te beleven.

Dit familiale gebeuren start tussen 13 en 14 uur met een heuse amusetoer in de vorm van een familiewandeling. Onderweg kan u genieten van enkele lokale hapjes en drankjes. Voor de hongerigen onder ons voorzien we onderweg ook een hotdogkraampje. De kleinsten kunnen daar gratis een cadeautje vissen.

Verder voorzien we aan de aankomstplaats ‘SNAG Golf’, een leuke initiatie voor jong en oud met aangepast golfmateriaal.

Rond 18 uur ontvangen we u voor een leuk eetfestijn met showcooking en een aperitiefje aangeboden door onze afdeling. Er is paella voorzien, voor ieder wat wils: zeevruchten, vlees of vegetarisch, aan u de keuze. Hiervoor werken we wel met voorinschrijving.

Gelieve voor 2 oktober uw keuze door te geven via wuustwezel [at] n-va.be of via gsm 0477 05 78 43 (Jens). Uw inschrijving is definitief na betaling van €17 per volwassene en €12 voor kinderen op rekeningnummer BE69 9730 2382 7678.

Na het eten, rond 19u00, gaan de deuren terug open voor iedereen en dopen we de Godelievezaal om in café N-VA. Hiervoor hebben we livemuziek van baron.be en Sound Supply in petto. 

Je lees het, amusement verzekerd van 's middags tot 's avonds, tot dan!

Adres: 

Godelievezaal
Achter d'Hoven 63
2990 WUUSTWEZEL