AFGELAST: Theo Francken in Boechout-Vremde

1 april 2020 - 19:30

AFGELAST: Theo Francken in Boechout-Vremde

 

Beste,

 

Gezien de huidige situatie inzake de verspreiding van het Corona-virus in ons land, zijn alle lezingen van Theo Francken tot zeker na de paasvakantie uitgesteld. De lezing van Theo in theaterzaal de Vooruit in Boechout op 1 april zal dan ook niet doorgaan.

 

Uitstel is natuurlijk geen afstel. We bekijken samen met Theo Francken wanneer we de lezing binnenkort terug kunnen laten doorgaan. We communiceren zo snel mogelijk een nieuwe datum. Hou hiervoor zeker onze facebook en website in het oog. Iedereen die reeds heeft ingeschreven blijft zijn plaats gewoon behouden. Uw inschrijving blijft dus gewoon gelden voor het aantal personen dat u hebt doorgegeven.

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van N-VA Boechout-Vremde

 

----------------------------------------------------------------------Ouder bericht---------------------------------------------------------------------------

Beste leden en sympathisanten, 

Beste Boechoutenaren en Vremdenaren,

 

N-VA Boechout-Vremde heeft de eer om op 1 april 2020 Theo Francken te verwelkomen in zaal Vooruit voor zijn bekende lezingenreeks ‘Theo toert’. Theo maakte als staatssecretaris voor asiel en migratie in de vorige federale regering en als Vlaams stemmenkanon, al heel wat furore in het Belgische en Vlaamse politieke landschap. Wij zijn dan ook vereerd dat wij als lokaal bestuur Theo Francken mogen verwelkomen in onze gemeente. 

 

De deuren gaan open om 19:30u. De lezing zal aanvangen om 20:00u. De toegang is gratis maar inschrijven is verplicht via volgende link:

 

https://forms.gle/PWaTvNDrPvdEr7wDA

 

Na de lezing zal Theo Francken nog een korte signeersessie houden voor zijn boek “continent zonder grenzen”.

 

Praktisch:

Datum: Woensdag 1 april 2020

Locatie: Theaterzaal Vooruit (Sint-Bavoplein 17, Boechout)

Deuren: 19:30u, start lezing: 20:00u

Inschrijven verplicht via: https://forms.gle/PWaTvNDrPvdEr7wDA

(plaatsen zijn beperkt!)

 

Voor meer info kan u terecht op: boechout [at] n-va.be

Alvast tot dan!

N-VA Boechout-Vremde

 

Adres: 

Sint-Bavoplein 17, Boechout @ zaal Vooruit