20 jaar N-VA: Familiedag in Plopsaland De Panne

12 september 2021

De N-VA viert haar 20ste verjaardag en nodigt jou en jouw dierbaren met veel plezier uit op haar gezellige familiedag in Plopsaland. Schrijf je op tijd in, want het aantal plaatsen is beperkt.


Plopsaland
Waar en wanneer?
De familiedag vindt plaats op zondag 12 september in Plopsaland De Panne (De Pannelaan 68, 8660 De Panne). Het park opent om 10 uur. De deuren sluiten weer om 19 uur.
 

Kom niet alleen
Je mag tot 10 mensen inschrijven. Breng dus gerust jouw partner, jouw kinderen, jouw (groot)ouders, jouw familie en vrienden mee.
 

Inschrijven
Vooraf inschrijven is noodzakelijk via het ledenportaal: mijn.n-va.be/20JAAR. Geef duidelijk het aantal personen op per leeftijdscategorie. De leeftijd bepaalt de inschrijfprijs die je betaalt:

  • Kinderen tot 3 jaar: gratis
  • Kinderen van 3 tot 12 jaar: 5 euro
  • Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: 10 euro

De inschrijfprijs krijg je op de familiedag integraal terugbetaald in de vorm van consumptiebonnen.

Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt. De capaciteit van het park hangt af van de geldende coronamaatregelen. Is de familiedag (voorlopig) volzet, dan zetten wij jou op een wachtlijst. In dat geval betaal je nu nog niets.

Verwant nieuws

Door N-VA op 13 oktober 2021, over deze onderwerpen: N-VA

Op 13 oktober zal het 20 jaar geleden zijn dat de N-VA het levenslicht zag. In die 20 jaar evolueerde onze partij van een eenmansfractie tot de grootste partij van Vlaanderen. Voldoende reden dus om onze 20ste verjaardag uitgebreid te vieren. Als lid van de N-VA zijn jij en je familie van harte …